Volvo billån

Även om du har ett välbetalt jobb, din villa är betald och studieskulderna är ett minne blott så är risken fortfarande stor att du inte har råd med den där nya Volvon du suktar efter.

Med Volvo Billån slipper du bli lurad av låga räntor och sedan upptäcka att din månadskostnad är mycket högre än vad du förväntade dig med tillagda avgifter. Med Volvo billån kan du också få ett lånetak om du väljer en rörlig ränta. Detta gör att din ränta inte kan vara mer än två procentenheter från den räntan som gällde när du tecknade lånet. Självklart har du också möjlighet att teckna en fast ränta på upp till fem år. Du kan låna från allt mellan 10 000 kronor och upp till 80 % av bilens pris.

Tar du ett billån med Volvo får du också 10 % rabatt på din bilförsäkring om du tecknar den med Volvia. Du har också chansen att använda din nya bil som säkerhet för ditt lån och just nu får du också Volvokortet laddat med 450 kronor när du köper en ny Volvo.

Skulle inte den där nya Volvon se ruskigt bra ut parkerar på din uppfart? Ta chansen idag och ansök online för ett Volvo billån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *