Kreditkort på bästa sätt

Med ett vanligt kontokort är det idag svårare och svårare att ta hand om hemmet. Behöver du köpa en ny TV, säng eller något annat större till hemmet så är ett kreditkort ett smidigt val för dig som inte vill ta ett lån. Men att hitta det bästa kreditkortet för just dig är inte det lättaste.

 

Ett alternativ är ICA Bankens kombinerande konto- och kreditkort. Med detta kreditkort så är din kortkredit räntefri i upp till 60 dagar. Detta kort är också perfekt för dig som älskar att resa runt då banken inte lägger till några valutapåslag eller uttagsutgifter utomlands och självklart är bankuttagen hemma också gratis. Om du bokar din resa med ditt ICA kort så ingår ICA Bankens reseförsäkring och avbeställningsskydd. När du handlar får du också konstanta bonusar med 1 % bonus i ICA affärer och 0,5 % i andra affärer. När du först får ditt Bankkort Plus så har du redan en kortkredit på 20 000 kronor som ingår men behöver du mer kredit så kan du ansöka om en kreditgräns på upp till 100 000 kronor.

 

Tycker du att Bankkort Plus låter som det bästa kreditkortet för dig så borde du kolla in fler detaljer på ICA:s hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *